Onafhankelijk Herbalife distributeur

Voor afvallen, bijkomen of meer vitaliteit
Home
Wie zijn wij / Contact
Vraag advies aan
Wordt Herbalife distributeur
Waarom afvallen
Waarom Herbalife
Herbalife als gezond ontbijt
Herbalife productinformatie
Bestel Herbalife producten
Herbalife International
Leveringsvoorwaarden
Herbalife shakerecepten
BMI/ Bewegingscalculator
MyCalorieCoach
Producten lichaamsverzorging
Bestel lichaamsverzorging

Herbalife Cell NutritionCell Nutrition (In België: Cell Activator)

Haal alles uit uw voeding !
Slechte voeding, slechte spijsvertering of veel stress kunnen bijdragen aan vermoeidheid en verlaagde weerstand.

Cell Nutrition helpt uw lichaam om optimaal te functioneren door de opname van essentiële voedingsstoffen te ondersteunen. Dit supplement ondersteunt tevens de energieproductie. Indien dagelijks ingenomen kan het eraan bijdragen dat uw lichaam de voedingswaarden krijgt die het verdient.

Cell Nutrition werkt als booster bij alle Herbalife voedingsproducten en helpt de werking van de specifieke voedingsstoffen in elk afzonderlijk product te versterken.

Om optimaal te functioneren heeft ons lichaam essentiële voedingsstoffen nodig. Die vinden we bijvoorbeeld in verse groenten en fruit, maar natuurlijk ook in onze Formule 1 Voedingsshake.
Cell Nutrition bevat een unieke mix van kruiden en plantaardige stoffen, mineralen en diverse vitaminen B die de lichaamscellen helpen deze belangrijke voedingsstoffen ook daadwerkelijk op te nemen.

Hoe werkt Cell Nutrition
Elke cel van ons lichaam is feitelijk een minuscuul chemisch fabriekje met zijn eigen energiecentrale. Dit fabriekje heeft twee belangrijke taken:

  1. Energie produceren in de vorm van ATP met behulp van een reeks biochemische processen die bekend staan als de krebs cyclus en oxidatieve fosforylatie.
  2. Energie gebruiken om specifieke taken uit te voeren, ongeacht of het nu een hersencel is of een cel van één van onze organen.

De energiecentrale in de cel heeft een constante toevoer van essentiële voedingsstoffen nodig om voldoende energie te produceren. En doordat veel mensen een ongezond voedingspatroon en een slechte spijsvertering hebben of dagelijks blootstaan aan veel stress, kampt hun lichaam met tekorten aan belangrijke voedingsstoffen.

Hierdoor wordt er onvoldoende cellulaire energie gegenereerd en zijn onze lichaamscellen niet in staat hun taken goed uit te voeren.

Eigenschappen van de hoofdbestanddelen

  • Chlorella bevat hoge concentraties essentiële voedingsstoffen. Ondanks zijn hoge leeftijd van meer dan 2,5 miljard jaar geniet deze groene alg dan ook de reputatie van de meest voedzame plant ter wereld ! De plant leeft in zoet water en bevat naar het schijnt de hoogste concentratie chlorofyl die ooit is vastgesteld. Daarnaast bevat chlorella veel bètacaroteen, vitamine B-12, ijzer, RNA, DNA en proteïne. Veel van deze voedingsstoffen worden beschouwd als onmisbare elementen voor de aanmaak van energie in de lichaamscellen met behulp van de Krebs cyclus en oxidatieve fosforylatie. Daarnaast wordt chlorella ook geroemd vanwege zijn reinigende en zuiverende werking.
  • Calciumcitraat is een belangrijk macromineraal voor alle organen en speelt ook een belangrijke rol in de Krebs Cyclus.
  • Appelzuur is een fruitzuur dat, zoals de naam al zegt, wordt ontrokken aan appels. Onmisbaar bij de aanmaak van cellulaire energie: ATP.
  • Shiitake paddestoelen kennen een hoge voedingswaarde. Zoals een hoog gehalte vitamine B-complex, waaronder B1, B12, niacine (B3) en panthotheenzuur (B5), die eveneens onmisbaar zijn voor de biochemische processen om ATP aan te maken.
  • Vitamine B1, B2 en B6 zijn essentiële voedingsstoffen die onze lichaamscellen nodig hebben om energievoorraden aan te leggen met behulp van de Krebs cyclus en oxidatieve fosforylatie.
  • Cayennepeper bevat capsaïcine, die u helpt uw lichaam de voedingsstoffen beter op te nemen en te verwerken. Capsaïcine heeft mogelijk ook een thermogene uitwerking.
  • De mineralen zink, mangaan en koper zijn essentiële voedingsstoffen die een belangrijke rol spelen bij de cellulaire energiehuishouding van uw lichaam.
Etiketinformatie Cell Nutrition
Bij aanbevolen gebruik voldoende voor 30 dagen
1 pot = 90 capsules per 100 g per 3 capsules - %ADH
Energie 303 kcal (1270kJ) 4,9 kcal (20,4 kJ)
Eiwitten 24,3 g 390 mg
Koolhydraten 11,2 g 180 mg
Vetten 3,70 g 60 mg
Vitaminen B1 87,9 mg 1,41 mg 100%
Vitaminen B2 99,1 mg 1,59 mg 100%
Vitaminen B6 125,3 mg 2,01 mg 100%
Zink 323,5 mg 5,19 mg 35%
Mangaan 61,7 mg 0,99 mg 20%

Ander Herbalife product kiezen

Bestel dit product

Copyrights Shape Care International