Onafhankelijk Herbalife distributeur

Voor afvallen, bijkomen of meer vitaliteit
Home
Wie zijn wij / Contact
Vraag advies aan
Wordt Herbalife distributeur
Waarom afvallen
Waarom Herbalife
Herbalife als gezond ontbijt
Herbalife productinformatie
Bestel Herbalife producten
Herbalife International
Leveringsvoorwaarden
Herbalife shakerecepten
BMI/ Bewegingscalculator
MyCalorieCoach
Producten lichaamsverzorging
Bestel lichaamsverzorging

Leveringsvoorwaarden bij online Herbalife bestellingen

Bezorgschema
Herbalife bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur zijn ontvangen zullen, mits u al een klant van ons bent of (bij een eerste bestelling) de bestelling telefonisch is gecontroleerd, op dezelfde dag door ons aan TNT Post worden aangeboden. Werkt u overdag dan kunt u er voor kiezen om het pakket op uw werk te laten bezorgen. Geeft u ons in dat geval duidelijk uw naam en adres van het bedrijf en eventueel afdeling door.

Begeleiding
Wij geven u persoonlijke begeleiding ! Aangetoond is dat de meest succesvolle methode van afvallen wordt gerealiseerd met maaltijdvervangende producten én begeleiding en ondersteuning.
De begeleiding bestaat uit het wekelijks bespreken van de afslankresultaten. Wij kunnen tips geven om het afvallen te vergemakkelijken of sneller te laten verlopen, recepten om heerlijke maaltijden te bereiden en als het nodig is kunnen wij de motivatie weer voor u terug vinden.

Afvallen is niet alleen uw doel, het is ook ons doel !

Back Orders
Wij leveren uit voorraad maar soms kunnen backorders voorkomen. Indien een product niet voorradig mocht zijn, zullen wij u daarover zo spoedig en volledig mogelijk informeren.

De Herbalife 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie
Voor alle producten geldt de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Hiermee overtreffen we ruimschoots de door het Burgerlijk wetboek voorgeschreven mogelijkheid om de koopovereenkomst binnen 7 dagen te ontbinden. Indien u van deze garantie gebruik wenst te maken dient u dit binnen 30 dagen na factuurdatum kenbaar te maken en zelf en voor eigen rekening zorg te dragen voor de retournering van de gekochte producten. Alleen geretourneerde producten zullen worden vergoed.
Het is verstandig om de producten verzekerd terug te sturen, zodat u altijd kunt aantonen dat de producten ook daadwerkelijk zijn verzonden. Uw aankoopbedrag minus alle kosten die wij als bedrijf hebben gemaakt, zal op korte termijn na ontvangst van de geretourneerde producten op uw bank- of girorekening worden bijgeschreven.

Vragen, klachten of opmerkingen
U kunt ons voor vragen, klachten en opmerkingen bereiken op werkdagen van 09:00 tot 18:00.
Ook kunt u ons 24 uur per dag een vraag stellen via ons e-mail adres of contactformulier.
In het geval u vragen of klachten heeft over de producten van Herbalife dan zullen uw vragen en/of klachten door ons aan Herbalife International (Netherlands) B.V. worden voorgelegd. Zodra wij van Herbalife International een reactie hebben ontvangen, zullen wij u zo spoedig mogelijk van de inhoud daarvan op de hoogte stellen.

Privacy
Gegevens die u ons verstrekt voor het doen van een bestelling, dus de naam-, adres-, woonplaats- en betalingsgegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld en onder geen beding openbaar zijn voor derden. Mocht u vragen hebben over de gegevens die wij over u als klant hebben, dan kunt u dit laten weten via ons e-mail adres. U zult dan zo spoedig mogelijk de informatie ontvangen die wij eventueel van u hebben. Periodiek zullen de gegevens worden geschoond en oude gegevens worden verwijderd. Voor zover uw klanteninformatie nog aanwezig is en u deze wilt laten verwijderen, kunt u door middel van hetzelfde emailadres hiertoe aan ons een opdracht geven. Zodra deze opdracht is ontvangen zullen de gegevens zo snel mogelijk worden verwijderd.

Copyright
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Hij is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten. Het is verboden delen van deze site te verveelvoudigen, anders dan door downloaden en bekijken op een enkele computer en/of het printen van een enkele copy, zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming van de Shape Care International. Het is niet toegestaan deze site op enige andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Merken
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn, tenzij anders aangegeven, eigendom van Herbalife International. Zonder schriftelijke toestemming van Herbalife International is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken of merknamen.

Aansprakelijkheid
De inhoud van deze site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er zijn echter geen garanties met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud of de gevolgen van het gebruik van de verstrekte informatie. De eventueel op deze site geplaatste gebruikerservaringen zijn uitsluitend persoonlijke meningen en bevindingen van de inzenders. Er zijn geen garanties dat u dezelfde resultaten boekt. Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van recensies. Wij achten ons niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden of gelinkt van of naar deze website.

Contactgegevens:
Herba4All - Voeding en Verzorging voor iedereen!
Mary Posthumus-Wagena
Taling 19, 9843 GH Grijpskerk
Tel: 0594 - 21 31 09 / Mobiel:06 – 20 68 25 42
Email:Email: info@herba4all.nl