Onafhankelijk Herbalife distributeur

Voor afvallen, bijkomen of meer vitaliteit
Home
Wie zijn wij / Contact
Vraag advies aan
Wordt Herbalife distributeur
Waarom afvallen
Waarom Herbalife
Herbalife als gezond ontbijt
Herbalife productinformatie
Bestel Herbalife producten
Herbalife International
Leveringsvoorwaarden
Herbalife shakerecepten
BMI/ Bewegingscalculator
MyCalorieCoach
Producten lichaamsverzorging
Bestel lichaamsverzorging

Waarom Herbalife

Herbalife kent verschillende producten voor diverse toepassingen. Veel van onze klanten gebruiken de producten alleen omdat ze willen afvallen. Maar Herbalife is meer dan dat:

 1. Herbalife om af te vallen;
 2. Overige toepassingen.

Herbalife resultaatHerbalife om af te vallen

De reden waarom mensen willen en in veel gevallen zelfs moeten afvallen kunt u lezen bij "Waarom afvallen".

Als u wilt afvallen kunt u kiezen uit enorm veel manieren en producten. Wij hebben zelf gekozen voor de Herbalife producten en hier goede resultaten mee behaald. Dat is dan ook de reden waarom wij hier zelf zo enthousiast zijn. Net als al onze klanten overigens.
Maar onze persoonlijke ervaring hoeft u natuurlijk niet te overtuigen. Daarom zullen wij hieronder aangeven waardoor Herbalife zich in belangrijke mate onderscheidt van alle andere afslankmethodes.

De voordelen van Herbalife op een rijtje als u wilt afvallen (klik voor een uitgebreidere omschrijving):

 1. Herbalife is heel gezond.
 2. 6 Verschillende smaken en u kunt ook nog eens volop variëren.
 3. Binnen enkele minuten klaargemaakt en opgedronken of opgegegeten. Ook als u geen honger heeft.
 4. Makkelijk in te passen in het gezinsleven.
 5. Persoonlijke begeleiding.
 6. Diverse producten voor diverse 'uitdagingen'

Herbalife is gezond.
Als u gezond en blijvend wilt afvallen is het belangrijk om voldoende voedingsstoffen (vitamines, mineralen, eiwitten etc.) binnen te krijgen. Het eerste effect wat optreedt als u een dieet volgt met te weinig voedingsstoffen is dat u zich slap en vermoeid voelt. Ook kan dit effect hebben op uw vetverbranding of betekenen dat u wel afvalt, maar geen vet verbrandt (maar vocht of spiermassa verliest). Hierdoor treedt het zogenaamde jojo-effect op.

Met het juiste Herbalife programma (afgestemd op uw persoonlijke situatie) krijgt u wel alle voedingsstoffen binnen waardoor u gezond en fit blijft. Doordat u wel uw calorie-inname beperkt zult u dus op een gezonde manier afvallen.

Dat Herbalife gezond is, wordt bewezen doordat de producten niet alleen worden gebruikt door mensen die willen afvallen, maar ook door mensen die moeten aansterken, aankomen en door (top) sporters. Zie: Overige toepassingen.

6 Verschillende smaken en u kunt ook nog eens volop variëren
De Herbalife voedingsshakes zijn te bestellen in 6 verschillende smaken, namelijk: Vanille, Aardbeien, Tropische Vruchten, Chocolade, Cappuccino en Cookies and Cream. U kunt de shakes klaarmaken in magere (drink)yoghurt, (halfvolle- of magere) melk, karnemelk, sojamelk of eventueel in alle soorten vruchtensap. Daarbij kunt u de shakes opfrissen met allerlei soorten fruit.

Kortom, er is altijd wel eens shakerecept die u lekker zult vinden en de shakes gaan niet snel vervelen. Klik eens op 'shakerecepten' als u wat ideeën wilt opdoen.

Binnen enkele minuten klaargemaakt en opgedronken of opgegeten. Ook als u geen honger heeft
Een Herbalife voedingsshake is binnen enkele minuten bereid. U kunt de shakes voorbereiden en meenemen naar bijvoorbeeld uw werk of in de auto.

Voor uw gezondheid is het heel belangrijk om 3 keer per dag te eten met tussendoor eventueel gezonde snacks zoals fruit. Veel mensen hebben in de ochtend geen honger of zitten 's middags nog zo vol dat ze ook dan geen honger hebben. U drinkt of eet een Herbalife voedingsshake zonder problemen op, waardoor u uw lichaam toch van de benodigde voedingsstoffen voorziet.

Makkelijk in te passen in het gezinsleven
Als u het Herbalife dieet volgt, geeft dit zelden problemen in het gezin. In de ochtend en de middag een voedzame Herbalife shake en 's avonds gewoon mee-eten met de rest van het gezin. Natuurlijk moet u daarbij wel opletten dat u gezond en mager eet en dat u niet meedoet als er wordt 'gesnoept'. Maar er hoeft verder geen afwijkende maaltijd te worden bereid.

Persoonlijke begeleiding
Al onze klanten worden persoonlijk en deskundig begeleid. Kunt u een steuntje in de rug gebruiken ? Ziet u het even niet meer zitten ? Heeft u vragen of opmerkingen over het gebruik ? Wij staan klaar om u te helpen uw doel te bereiken.

De begeleiding is in principe wekelijks telefonisch of per e-mail, maar in sommige gevallen is het ook mogelijk dat wij periodiek bij u langskomen of afspreken bij ons op kantoor. Elke week houdt u uw gewicht en maten bij en bespreken wij de resultaten. Zo kunnen wij u tijdig helpen als uw gewichtsafname niet naar tevredenheid verloopt.

Diverse producten voor diverse 'uitdagingen'
Kost afvallen u meer moeite omdat uw lichaam of geest niet (altijd) meewerkt ? Herbalife heeft de oplossing ! Wij hebben verschillende producten ontwikkeld voor de meest voorkomende uitdagingen. Denk hierbij aan snacktrek, voortdurende honger, slapte, een slechte stofwisseling of simpel het feit dat het u niet lukt om dagelijks een half uur te bewegen. Vraag ons om een persoonlijk afgestemd advies.

Top

Schijf van 5Overige toepassingen

Wilt u:

 • aankomen;
 • meer energie;
 • uw sportprestaties verbeteren;
 • een makkelijk ontbijt ?

Ook dan is Herbalife dé oplossing: Uitgebalanceerde voeding voor optimale prestaties van het lichaam.

Denkt u dat u uw lichaam elke dag optimaal voedt
Veel mensen denken daar verder niet bij na. Ze voelen zich fit en gezond en eten waar ze op dat moment trek in hebben.
Op lange termijn echter kan een tekort aan essentiële vitamines en/of mineralen schade aanbrengen aan uw lichaam met allerlei soorten klachten. U kunt nu van elk product afzonderlijk gaan bepalen wat daar precies inzit en vervolgens berekenen wat u moet eten om voldoende binnen te krijgen, of u kunt besluiten om voedingssupplementen te nemen.

De Herbalife voedingssupplementen
De Herbalife voedingsproducten zijn de kernproducten van ons bedrijf. Gerenommeerde wetenschappers en artsen werken sinds 1980 en voortdurend aan vernieuwing en verbetering van de producten. Als u uw voeding met de Herbalife producten aanvult bent u verzekerd van:

 • kwalitatief hoogwaardige voedingsstoffen, gebaseerd op de laatste inzichten van de wetenschap;
 • aanvullingen van diverse vitamines en mineralen waarvan de kans groot is, dat u deze met uw huidig eetpatroon niet of te weinig binnenkrijgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan omega 3 vetzuren.

Let op: Herbalife is geen medicijjn. U zult zich beter voelen doordat u uw lichaam elke dag voedt met gezonde voeding.

Top

Contactgegevens:
Herba4All - Voeding en Verzorging voor iedereen!
Mary Posthumus-Wagena
Taling 19, 9843 GH Grijpskerk
Tel: 0594 - 21 31 09 / Mobiel:06 – 20 68 25 42
Email:Email: info@herba4all.nl