Onafhankelijk Herbalife distributeur

Voor afvallen, bijkomen of meer vitaliteit
Home
Wie zijn wij / Contact
Vraag advies aan
Wordt Herbalife distributeur
Waarom afvallen
Waarom Herbalife
Herbalife als gezond ontbijt
Herbalife productinformatie
Bestel Herbalife producten
Herbalife International
Leveringsvoorwaarden
Herbalife shakerecepten
BMI/ Bewegingscalculator
MyCalorieCoach
Producten lichaamsverzorging
Bestel lichaamsverzorging

Herbalife Cel-U-LossCell-U-Loss

Deze kruidentabletten zijn met name bijzonder nuttig wanneer men een gewichtsbeheersingsprogramma volgt en het lichaam onverwachts een tekort kan krijgen aan Vitamine C en kalium.

Wilt u af van die sinaasappelhuid
Sinaasappelhuid ontstaat als vetweefsel op bepaalde plaatsen vocht en afvalstoffen vasthoudt. Cell-U-Loss is ontwikkeld om het uiterlijk van sinaasappelhuid te verbeteren. Het helpt het lichaam zijn natuurlijke vochtbalans te herstellen en helpt tevens bij de afvoer van de afvalstoffen.

Cell-U-Loss bevat een unieke combinatie van voedingsmiddelen, die als u dagelijks genoeg water drinkt, drie speciale functies heeft:

 1. het kan het lichaam helpen bij het herstellen van de natuurlijke waterhuishouding;
 2. de kruidensamenstelling helpt afvalstoffen te verwijderen en;
 3. deze twee processen samen helpen sinaasappelhuid zichtbaar gladder te maken.

Hoeveel water drinkt u per dag
U heeft eigenlijk acht grote glazen (samen ongeveer 2 liter) water per dag nodig om het watergehalte van uw lichaam op peil te houden. Water is op zuurstof na het belangrijkste bestanddeel. Zeker wanneer u bedenkt dat zo'n 70 % van het lichaam uit water bestaat !

Wanneer u uw gewicht probeert te beheersen of een opgeblazen gevoel heeft, drink dan vooral meer water !

Als u niet regelmatig 'water bijtankt' is het lichaam slim genoeg om de waterreserves niet aan te spreken en u houdt dan juist water vast. Als u meer water drinkt, is uw lichaam minder geneigd het op te slaan omdat er toch voortdurend nieuwe aanvoer is.

Veel water drinken helpt uw lichaam bij het verwijderen van afvalstoffen.

Als u niet genoeg water heeft gedronken en u ook nog eens te zwaar bent, zullen er waarschijnlijk afvalstoffen zijn opgeslagen in de vetafzetting. Normaliter worden deze afvalstoffen ´weggespoeld´ voordat ze de kans krijgen om zich ergens in uw lichaam vast te zetten. Dit proces functioneert alleen optimaal wanneer het lichaam genoeg water heeft om deze afvalstoffen te verwijderen.

Heeft u op bepaalde plekken last van een ´sinaasappelhuid´
Door meer water te drinken, brengt u het watergehalte in de cellen en daarbuiten weer op het juiste niveau en kunne afvalstoffen worden weggespoeld die opgeslagen liggen in vetlagen. De sinaasappelhuid kan zo afnemen naarmate het water de afvalstoffen afvoert die zijn opgeslagen in de vetcellen.

Help de natuurlijke balans weer in stand te houden door drie keer per dag Cell-U-Loss tabletten te gebruiken.

Dit unieke product bevordert niet alleen een natuurlijke waterhuishouding, maar houdt ook uw voedingsstoffen op peil door essentiële vitaminen en mineralen aan te vullen die ´weggespoeld´ zijn. Wateroplosbare voedingsstoffen, zoals vitamine C, kunnen niet lang door het lichaam worden vastgehouden en moeten dan ook regelmatig worden aangevuld.

Etiketinformatie Cell-U-Loss
Bij aanbevolen gebruik voldoende voor 30 dagen
1 pot (90 tabletten) per 100 g per 3 tabletten - % ADH
Energie 244 kcal (1022kJ) 5,9 kcal (21,7 kJ)
Eiwitten 2,82 g 0,06 g
Koolhydraten 42,4 g 0,90 g
Vetten 7,1 g 0,15 g
Kalium 14 g 297 mg 9,6%
Ijzer 0,42 g 9 mg 64,3%

Belangrijkste eigenschappen van de ingrediënten:
Cell-U-Loss is samengesteld om bij te dragen aan de verwijdering van afvalstoffen en de doorstroom van water te stimuleren:

 • Bucco-poeder - stimuleert het lichaam om minder water vast te houden;
 • Kweekgras - ondersteunt antioxidant activiteit en helpt kleine irritaties voorkomen;
 • Maïspluim - kalmeert;
 • Hydrangea - stimuleert het lichaam om minder water vast te houden;
 • Jeneverbes - stimuleert het lichaam om minder water vast te houden;
 • Uva Ursi - (ook bekend als beredruif) staat bekend om zijn verzachtende eigenschappen: draagt bij tot de natuurlijke verwijdering van afvalstoffen;
 • Kalium - een essentieel macromineraal dat belangrijk is voor de zenuwfunctie. Net zoals natrium, speelt kalium een rol bij het handhaven van een natuurlijke waterhuishouding. In een voedingspatroon met weinig calorieën ontbreekt deze voedingsstof nogal eens. Daarom wordt kalium soms aanbevolen als voedingssupplement voor mensen die hun gewicht willen beheersen of een voeding met weinig koolhydraten tot zich nemen. Geestelijke of lichamelijke stress en een meer dan gemiddeld gebruik van koffie, alcohol of suiker kan tot een kaliumtekort leiden;
 • Calcium - het mineraal dat het meest in het lichaam voorkomt: houdt de botten sterk en de tanden gezond: vereist voor zenuw- en spierfuncties;
 • Kelp - levert een breed scala aan zeemineralen, zoals jodium, dat bijdraagt aan het correct functioneren van de schildklier;
 • Appelazijn - bevat een hoog gehalte kalium en ijzer;
 • Lecithine - helpt bij het emulgeren van grote vetdeeltjes tot kleinere vetdeeltjes; als voedingsstof levert het een bijdrage aan de voeding van beschadigde cellen en weefsel; helpt ook de huid zacht en soepel te houden.

Ander Herbalife product kiezen

Bestel dit product

Contactgegevens:
Herba4All - Voeding en Verzorging voor iedereen!
Mary Posthumus-Wagena
Taling 19, 9843 GH Grijpskerk
Tel: 0594 - 21 31 09 / Mobiel:06 – 20 68 25 42
Email:Email: info@herba4all.nl

Copyrights Shape Care International