Onafhankelijk Herbalife distributeur

Voor afvallen, bijkomen of meer vitaliteit
Home
Wie zijn wij / Contact
Vraag advies aan
Wordt Herbalife distributeur
Waarom afvallen
Waarom Herbalife
Herbalife als gezond ontbijt
Herbalife productinformatie
Bestel Herbalife producten
Herbalife International
Leveringsvoorwaarden
Herbalife shakerecepten
BMI/ Bewegingscalculator
MyCalorieCoach
Producten lichaamsverzorging
Bestel lichaamsverzorging

Herbalife FiberbondFiberbond

Dit product is ideaal voor mensen die willen afvallen maar er toch niet altijd aan ontkomen om een niet magere maaltijd te eten. Denk hierbij aan (zaken)diners, verjaardagen of vakanties.
2 Fiberbond tabletten een half uur voor de maaltijd en een deel van het vet zal door de voedingsvezels worden "opgezogen". Hiermee beperkt u de schade.

Wat zijn voedingsvezels
Vezels zijn het onverteerbare residu van koolhydraten dat in voeding voorkomt. Er zijn twee soorten: oplosbare en onoplosbare vezels. De oplosbare zijn zacht en papperig - zoals in bonen en rijst. De onoplosbare zijn hard en grof, zoals in de tarwekorrel.

Wat is het nut van vezels
Als men genoeg vezels eet maakt u de tijd dat het voedsel in het darmstelsel doorbrengt korter. Voedingsvezels kunnen de snelheid verhogen waarmee het voedsel de darmen passeert en zo bijdragen in de verwijdering van giftige en afvalstoffen uit het lichaam.

Wat is de aanbevolen hoeveelheid per dag

25 - 35 gram of meer, zo luidt het advies. Tegenwoordig bevat de doorsnee westerse maaltijd niet meer dan 12 tot 15 gram. Om op de 35 gram te komen zou u dagelijks een hoeveelheid van 25 sneetjes volkorenbrood moeten eten.

Wat gebeurt er als u te weinig vezels binnenkrijgt
Uit onderzoek blijkt dat een tekort aan vezels tot allerlei gezondheidsproblemen leidt.

Wat doet Ossengalextract
Dit extract helpt vet af te breken tot kleine deeltjes die door voedingsvezels worden 'opgezogen'. De combinatie passeert het stelsel samen met andere afvalstoffen. Ossengal en vezels werken samen.

Hoe helpt Fiberbond
De actieve vezels kunnen helpen het afvoerproces in stand te houden en bijdragen aan de emulsievorming van vet bij de spijsvertering. Ook kan het een rem zetten op uw zin om te snaaien.

Belangrijke eigenschappen van de ingrediënten:

  • Ossengalextract - vet-emulgator - draagt bij aan de emulsificatie van vetten bij de spijsvertering;
  • Vezels: Cellulose, appel, sinaasappel en haver;
    • Cellulose zit in granen, fruit en groenten, volkorenbrood en bonen, noten en zaden. Volgens de deskundigen kan het behulpzaam zijn bij het oplossen en afvoeren van afvalstoffen uit het spijsverteringskanaal;
    • Appelen bevatten een hoger percentage vezels dan de meeste andere vruchten en groenten. In één appel zit ongeveer 4 gram vezels, terwijl bijvoorbeeld een ananas maar 0.8 gram bevat;
    • Sinaasappels: een kleine sinaasappel levert circa 1,6 gram vezels;
    • Haver is vooral rijk aan oplosbare vezels die volgens onderzoekers kunnen bijdragen aan een gezonde productie van rode bloedcellen.

Heeft u weer een feestje of gaat u uit eten
Fiberbond wordt ook wel "smokkeltablet" genoemd, omdat de vetopname van bijvoorbeeld een gebakje of een overvloedige maaltijd wordt beperkt. 25% van de vetten worden gebonden aan de vezels en op een natuurlijke manier afgevoerd.

Neem 1 à 2 tabletten in met een groot glas water ongeveer 30 minuten vóór de maaltijd om uw spijsvertering te verbeteren.

Heeft u een uitgebreid feestdiner of gourmet of een echt vettige maaltijd ? Dan neemt u vóór de maaltijd 2 tabletten en 3 tot 4 uur later nog 2 extra tabletten met een groot glas water.

Ander Herbalife product kiezen

Bestel dit product

Contactgegevens:
Herba4All - Voeding en Verzorging voor iedereen!
Mary Posthumus-Wagena
Taling 19, 9843 GH Grijpskerk
Tel: 0594 - 21 31 09 / Mobiel:06 – 20 68 25 42
Email:Email: info@herba4all.nl

Copyrights Shape Care International