Onafhankelijk Herbalife distributeur

Voor afvallen, bijkomen of meer vitaliteit
Home
Wie zijn wij / Contact
Vraag advies aan
Wordt Herbalife distributeur
Waarom afvallen
Waarom Herbalife
Herbalife als gezond ontbijt
Herbalife productinformatie
Bestel Herbalife producten
Herbalife International
Leveringsvoorwaarden
Herbalife shakerecepten
BMI/ Bewegingscalculator
MyCalorieCoach
Producten lichaamsverzorging
Bestel lichaamsverzorging

H3O ProHerbalife Maaltijdrepen

H³0 Pro Isotone Drank

Wat is H³0 Pro

Naarmate we tijdens het trainen meer vragen van ons lichaam, is het essentieel dat we het ondersteunen en geven wat het nodig heeft. Daarom biedt de H³0 Pro Isotone Drank zoveel meer dan andere toonaangevende merken die verkrijgbaar zijn. H³0 Pro is ontwikkeld door sportvoedingsexperts en een innovatieve isotone drank die kan helpen bij het leveren van uitzonderlijke prestaties.

De H³0 Pro Isotone Drank bevat een gepatenteerde mix van drie belangrijke elementen - elektrolyten, koolhydraten en antioxidanten - die zijn uitgeput in het lichaam tijdens de dagelijkse activiteiten en lichaamsbeweging. H³0 Pro kan helpen bij het voorkomen van de opbouw van vrije radicalen, dat kan leiden tot pijnlijke spieren, vermoeidheid, en gezamenlijke ongemak. H³0 Pro bevat anti-oxidant vitamines A, C en E.

De sportdrank bevat brandstof in de vorm van isomaltose, een suiker die duurzame energie afgeeft voor een betere prestatie. Tevens is isomaltose tandvriendelijk. Los 1 zakje op in 500 ml water, zo is deze drank isotoon en heeft de helft van de calorieën in tegenstelling tot andere sport- of frisdranken.H³0 Pro is een cafeïnevrije formule, die geen kunstmatige kleur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen bevat. En is heerlijk van smaak!

Ander Herbalife product kiezen

Bestel dit product

Contactgegevens:
Herba4All - Voeding en Verzorging voor iedereen!
Mary Posthumus-Wagena
Taling 19, 9843 GH Grijpskerk
Tel: 0594 - 21 31 09 / Mobiel:06 – 20 68 25 42
Email:Email: info@herba4all.nl

Copyrights Shape Care International