Onafhankelijk Herbalife distributeur

Voor afvallen, bijkomen of meer vitaliteit
Home
Wie zijn wij / Contact
Vraag advies aan
Wordt Herbalife distributeur
Waarom afvallen
Waarom Herbalife
Herbalife als gezond ontbijt
Herbalife productinformatie
Bestel Herbalife producten
Herbalife International
Leveringsvoorwaarden
Herbalife shakerecepten
BMI/ Bewegingscalculator
MyCalorieCoach
Producten lichaamsverzorging
Bestel lichaamsverzorging

Herbalife HerbalifelineHerbalifeline

Een eersteklas voedingssupplement op basis van visolie.

Vis bevat belangrijke voedingsstoffen, dat valt niet te onderkennen. Maar toch toont wetenschappelijk onderzoek aan dat er op het Europese menu veel te weinig vis voorkomt.

Herbalifeline stelt u in staat om toch te profiteren van de rijkdom die de zee biedt: het houdt uw spieren soepel en is goed voor hart en bloedvaten.

Alle vetten zijn toch schadelijk
Voedsel dat meervoudig onverzadigde vetzuren bevat, zorgt ervoor dat we Omega-3 en Omega-6 essentiële vetzuren binnenkrijgen. Dat zijn de goede onderdelen van vetten.

Waarom is het belangrijk om voldoende Omega-3 essentiële vetzuren binnen te krijgen
Omega3 essentiële vetzuren hebben we hard nodig om gezond te blijven. Ons lichaam kan ze niet zelf aanmaken en moet ze daarom uit onze voeding halen. Helaas zitten er niet voldoende Omega-3 essentiële vetzuren in onze hedendaagse voedsel.

Waarom krijgen we onvoldoende Omega-3 essentiële vetzuren binnen
Vis, zoals zalm, haring, makreel en sardientjes, is de belangrijkste leverancier van Omega-3 essentiële vetzuren. Maar het staat niet vaak genoeg op ons menu. Misschien omdat verse vis zo duur is, misschien omdat het lastig klaar te maken is of omdat de smaak minder gewaardeerd wordt dan die van vlees of kaas.

Krijgt u wel genoeg
Voedingsdeskundigen adviseren om minimaal drie keer per week vis te eten. Daarmee krijgt u voldoende Omega3 essentiële vetzuren binnen.

Omega-3 en Omega-6 essentiële vetzuren. Wat is het verschil
Meestal gebruiken we plantaardige olie, zoals zonnebloemolie. Die zorgt voor voldoende Omega-6 essentiële vetzuren, maar bevat nauwelijks Omega-3 essentiële vetzuren, omdat die vooral in voorkomen in vis.

Wat zijn de voordelen van regelmatig gebruik van Herbalifeline
Dit voedingssupplement houdt uw spieren soepel en is goed voor hart en bloedvaten. Het zorgt tevens voor een stralend uiterlijk en een gezonde huid.

Hoeveel heeft u nodig

Hoeveel Omega-3 essentiële vetzuren u nodig heeft hangt af van uw gewicht, voedingspatroon en manier van leven. Als u bijvoorbeeld veel verzadigde vetten eet (vetzuren die hard worden bij kamertemperatuur), dan heeft u meer nodig.

Belangrijkste eigenschappen van de ingrediënten:

Omega-3 essentiële vetzuren

  • Essentieel omdat het lichaam geen Omega-3 vetzuren kan maken en ze uit voedingssupplementen moet halen;
  • Ze vormen een rijke bron van Eiscosapentaenoic Acid (EPA) en Docosahexaneoic Acid (DHA), die door het lichaam worden omgezet in prostaglandines, een soort hormoon die belangrijk is voor het functioneren van de hersenen en de ogen, en voor de lichaamscoördinatie, stemming en leerprestaties;
  • Ze zorgen tevens voor een gezond cholesterol- en triglyceridegehalte in het bloed, houden de bloeddruk en het immuunsysteem op peil en werken ontstekingremmend;
  • Een lage reflux zorgt ervoor dat de visoliesmaak tot een minimum wordt teruggebracht tijdens het verteringsproces
    Kleine, zachte, makkelijk in te nemen gelcapsule.

Wist u dat:
Een algemeen kenmerk van een tekort aan essentiële vetzuren is een droge huid. Als essentiële vetzuren worden verhit of aan zuurstof worden blootgesteld verliezen ze hun werkzaamheid. Om zo min mogelijk schadelijke vetten binnen te krijgen moet u gebakken of gefrituurd voedsel, bruin of verbrand vet en verzadigd of waterstofhoudend vet vermijden. En zorg voor voldoende essentiële vetzuren in uw dagelijkse voeding.

Ander Herbalife product kiezen

Bestel dit product

Contactgegevens:
Herba4All - Voeding en Verzorging voor iedereen!
Mary Posthumus-Wagena
Taling 19, 9843 GH Grijpskerk
Tel: 0594 - 21 31 09 / Mobiel:06 – 20 68 25 42
Email:Email: info@herba4all.nl

Copyrights Shape Care International