Onafhankelijk Herbalife distributeur

Voor afvallen, bijkomen of meer vitaliteit
Home
Wie zijn wij / Contact
Vraag advies aan
Wordt Herbalife distributeur
Waarom afvallen
Waarom Herbalife
Herbalife als gezond ontbijt
Herbalife productinformatie
Bestel Herbalife producten
Herbalife International
Leveringsvoorwaarden
Herbalife shakerecepten
BMI/ Bewegingscalculator
MyCalorieCoach
Producten lichaamsverzorging
Bestel lichaamsverzorging

Herbalife Prelox BluePrelox Blue

  • Een uniek product voor mannen dat helpt omgaan met een stressvolle en veeleisende levensstijl.
  • Het helpt uw vitaliteit en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Heeft u door stress en vermoeidheid door het werk gebrek aan vitaliteit en uithoudingsvermogen en heeft dit effect op uw thuissituatie
Prelox Blue is speciaal samengesteld ter bevordering van de mannelijke vitaliteit en is een sterke, ondersteunende antioxidant.

Prelox Blue is een speciaal samengesteld voedingssupplement dat een mix van aminozuren en antioxidanten van planten en andere bronnen bevat. Deze voedingsstoffen samen ondersteunen vele belangrijke fysiologische lichaamsfuncties. Antioxidanten beschermen de celmembranen tegen de negatieve effecten van vrije radicalen. Deze vrije radicalen worden in grote mate geproduceerd tijdens lichamelijke inspanning en in stressvolle perioden.
Prelox Blue is een voedingssupplement dat is samengesteld om de mannelijke vitaliteit, het uithoudingsvermogen en de prestatie te verbeteren.

Veel mannen voelen zich uitgeput aan het einde van de werkdag. Ook het verouderingsproces pleegt aanslag op de vitaliteit. Voedingsexperts raden aan dagelijks een antioxidant supplement te nemen om de essentiële voedingsstoffen die verbruikt worden bij een veeleisende levensstijl aan te vullen.

Draag bij aan uw vitaliteit en uithoudingsvermogen
De unieke combinatie en samenstelling van de zorgvuldig uitgekozen en onderzochte voedingsstoffen levert een uitstekende voedingsaanvulling voor mannen van iedere leeftijd.

Eigenschappen van de Hoofdingrediënten:

  • Pycnogenol: Een natuurlijk plantenextract dat gewonnen wordt uit de pijnboombast van de Pinus Maritima, geïmporteerd uit Frankrijk. Pycnogenol is een gepatenteerde super-antioxidant en ontstekingsremmer. Het heeft een lange geschiedenis van veilig gebruik en wordt al meer dan 30 jaar aan extensief onderzoek onderworpen.
  • L-arginine: Een natuurlijk aminozuur dat voornamelijk voorkomt in proteïnerijk voedsel zoals chocolade, pinda's en walnoten. L-arginine is in het lichaam de voorloper van stikstofoxide. Dit is belangrijk voor de werking van de bloedsomloop en het immuunsysteem.
  • Aspartic zuur: Een natuurlijk aminozuur dat rijkelijk voorkomt in plantaardige proteïne zoals gevonden wordt in ontkiemende zaden. Het is van groot belang voor het aanmaken van andere aminozuren zoals arginine.
  • Vitamine E: Een beschermende antioxidant die voorkomt in tarwemicrobe, saffloerolie en noten. Talrijke onderzoeken bevestigen dat vitamine E bijdraagt aan een optimaal immuunsysteem later in het leven.
Etiketinformatie Prelox Blue
Inhoud (60 tabletten) per 100 g Per 2 tabletten (% EU ADH** )
Energie 352 kcal (1472 kJ) 5,24 kcal (21,9 kJ)
Eiwitten 51,8 g 0,772 g
Koolhydraten 33,2 g 0,494 g
Vetten 1,2 g 0,018 g
Vitamine E 336 mg 5 mg 50 %
**Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid door EU.

Veelgestelde vragen over Prelox Blue:

Wat is Prelox Blue ?
Prelox® Blue is een natuurlijk gewonnen voedingssupplement. De speciaal samengestelde ingrediënten beschermen onze cellen tegen de negatieve effecten van vrije radicalen. Deze vrije radicalen worden in grote mate geproduceerd tijdens lichamelijke inspanning en in stressvolle perioden. Prelox® Blue draagt bij aan het behoud van de vitaliteit.

Wat is de aanbevolen hoeveelheid ?
In de eerste 14 dagen wordt aanbevolen 4 tabletten per dag te nemen. Na deze periode wordt dit aantal teruggebracht naar 2 tabletten per dag. Prelox® Blue kan dagelijks ingenomen worden op dezelfde manier als een vitamine- of mineraalsupplement.

Kan Prelox Blue gebruikt worden in combinatie met andere Herbalife producten ?
Jazeker! Het kan naast al onze andere geweldige producten gebruikt worden voor een complete gezondheidsondersteuning.

Wie kan dit product gebruiken ?
Prelox Blue is speciaal samengesteld voor mannen van 18 jaar en ouder. Als u ernstig ziek bent, verschillende medicijnen gebruikt, een verhoogde bloeddruk heeft of last heeft van een hart- en/of vaatziekte, raadpleeg dan uw arts voor gebruik van dit product.

Ander Herbalife product kiezen

Bestel dit product

Contactgegevens:
Herba4All - Voeding en Verzorging voor iedereen!
Mary Posthumus-Wagena
Taling 19, 9843 GH Grijpskerk
Tel: 0594 - 21 31 09 / Mobiel:06 – 20 68 25 42
Email:Email: info@herba4all.nl

Copyrights Shape Care International