Onafhankelijk Herbalife distributeur

Voor afvallen, bijkomen of meer vitaliteit
Home
Wie zijn wij / Contact
Vraag advies aan
Wordt Herbalife distributeur
Waarom afvallen
Waarom Herbalife
Herbalife als gezond ontbijt
Herbalife productinformatie
Bestel Herbalife producten
Herbalife International
Leveringsvoorwaarden
Herbalife shakerecepten
BMI/ Bewegingscalculator
MyCalorieCoach
Producten lichaamsverzorging
Bestel lichaamsverzorging

Herbalife SchizandraSchizandra

Kruiden, Vitamine (A, E, B6 en C), Seleen en Aminozuren complex in tabletvorm
Herbalife Schizandra is een anti-oxidantenformule met essentiële nutriënten die een synergetisch effect hebben. Het basisingrediënt, de schizandra-bes, is een sterke plant die rijk is aan voedingstoffen en al eeuwenlang populair bij Chinese en Aziatische plantenkenners. Dit product is zo bewerkt dat de schadelijke vrije radicalen geneutraliseerd kunnen worden.

Probeert u zoveel mogelijk op een dag te doen
Als u vindt dat u het te druk heeft en niet eens meer de tijd heeft om uw "accu weer op te laden", bestaat de kans dat uw energiereserves en lichaamsnutriënten opraken, waardoor u een attaque zou kunnen krijgen. Schizandra Plus komt het lichaam te hulp met speciale nutriënten die het lichaam nodig heeft.

Waarom zou u Schizandra moeten gebruiken
De zorgvuldig gedoseerde ingrediënten helpen het lichaam een interne bescherming op te bouwen tegen de gevolgen van een actieve lifestyle. Als u elke dag Schizandra Plus neemt, hebben de anti-oxidanten een weldadig effect op het lichaam in de strijd tegen de interne en externe "vijand".

Etiket informatie Schizandra

  per tablet % ADH*
Energie 2,2 kcal (9kJ)  
Eiwitten 0,06 g  
Koolhydraten 0,3 g  
Vet 0,1 g  
Schizandra Bessen concentraat 90 mg  
Vitaminen A 250 ug 31 %
Vitaminen E 20 mg 200 %
Vitaminen C 40 mg 67 %
Vitaminen B6 10 mg 500 %
Pantotheenzuur 5,0 mg 83 %
Seleen 50 ug 71 %
L-Cysteïne 10 mg  
L-Fenylalanine 10 mg  
*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid door EU.

Eigenschappen van de belangrijkste ingrediënten:
De gekleurde bessen van de Schizandra plant worden door Chinese plantenkenners al eeuwenlang hoog aangeslagen en worden nu in het Westen eveneens gewaardeerd omdat ze een positief effect op het lichaam hebben als "adaptogeen", een stof die het lichaam helpt zich aan de omgeving aan te passen. De Schizandra-plant helpt het lichaam om een beter gebruik te maken van de aanwezige zuurstof.

  • Vitamine B6: Een wateroplosbare vitamine die elke dag moet worden vervangen, omdat deze niet in het lichaam bewaard blijft, en belangrijk is voor de vertering van proteïenen.
  • Vitamine E en Selenium: Een tweetal anti-oxydanten waarmee het immuunsysteem wordt ondersteund in de strijd tegen vrije radicalen, en de afbraak van vetstoffen en essentiële oliën zoveel mogelijk wordt beperkt. Het blijkt dat mannen meer selenium nodig hebben. Bijna de helft van de seleniumreserves van de man bevindt zich in de testikels en in de zaadbuizen naast de prostaat. Selenium en vitamine E werken samen, beide middelen samen zijn krachtiger dan de som van de delen.
  • Vitamine C en Betacaroteen: werken als een team van anti-oxydanten samen om de vrije radicalen te bestrijden en het immuunsysteem te ondersteunen.
  • L-fenylalanine: Een essentieel aminozuur.Betrokken bij levendigheid en vitaliteit.
  • L-cysteïne: Een aminozuur met anti-oxidanteneffect dat zwavel bevat. Het helpt het immuunsysteem bij de natuurlijke reiniging van verontreinigingen in het lichaam.
  • Pantotheenzuur: Lid van de B-complexfamilie. helpt bij de bouw van cellen en om de natuurlijke groei en ontwikkeling van het centrale zenuwstelsel in stand te houden. Het helpt het lichaam bij de natuurlijke omzetting van vetten en suiker in energie.
  • Kelp: Kelp is bij planten- en voedingsdeskundigen bekend om het hoge gehalte aan jodium en andere belangrijke mineralen. Dit minerale ingrediënt draagt bij aan een goede werking van de schildklier.
  • Ascorbylpalmitaat: Een olie-oplosbare vorm van vitamine C met de kenmerkende anti-oxidantenwerking van vitamine C in de vetweefsels van het lichaam, waardoor de werking van deze vitamine wordt gecompleteerd.

Wist u dit:
We consumeren elke dag verscheidene duizenden verschillende stoffen (chemische producten, dampen, additieven in de voeding, enz.) waarvan een groot aantal een invloed op ons welzijn heeft. Elk jaar komt er een groot aantal nieuwe chemische producten bij! Zelfs bij een evenwichtige voeding kan aanvullende ondersteuning met anti-oxydanten een weldadig effect hebben.

Ander Herbalife product kiezen

Bestel dit product

Contactgegevens:
Herba4All - Voeding en Verzorging voor iedereen!
Mary Posthumus-Wagena
Taling 19, 9843 GH Grijpskerk
Tel: 0594 - 21 31 09 / Mobiel:06 – 20 68 25 42
Email:Email: info@herba4all.nl

Copyrights Shape Care International