Onafhankelijk Herbalife distributeur

Voor afvallen, bijkomen of meer vitaliteit
Home
Wie zijn wij / Contact
Vraag advies aan
Wordt Herbalife distributeur
Waarom afvallen
Waarom Herbalife
Herbalife als gezond ontbijt
Herbalife productinformatie
Bestel Herbalife producten
Herbalife International
Leveringsvoorwaarden
Herbalife shakerecepten
BMI/ Bewegingscalculator
MyCalorieCoach
Producten lichaamsverzorging
Bestel lichaamsverzorging

Herbalife Thermo CompleteThermo Complete

Een revolutionair kruidensupplement ontwikkeld ter ondersteuning van het afslankproces.
De ingrediënten werken synergetisch;

 1. Het vermindert het hongergevoel;
 2. Het stimuleert de vetverbranding;
 3. U krijgt meer energie.

Helpt om u energieker te voelen en beter in staat te zijn om om te gaan met de uitdagingen die samenhangen met het volgen van een gewichtbeheersingsprogramma.

Groene thee bevat zeer veel polyfenolen, antioxidanten die de aanvallen op ons lichaam van vrije radicalen neutraliseren. Groene thee helpt ons dan ook om ons lichaam sterk te houden, wat heel belangrijk is, vooral tijdens gewichtsbeheersings-programma's.

Bevat cafeïne, Yerba maté, groene thee en kaneel: de belangrijkste ingrediënten om u te helpen het tempo waarin het voedsel van uw maag naar het darmkanaal gaat, te vertragen.

Helpt bovendien om de bloedsuikerspiegel te beheersen, waardoor de behoefte aan snaaien wordt beteugeld.

Yerba maté en cacao: een combinatie van ingrediënten die samen een positief effect hebben op zowel de energie als het humeur. Kan uw energie en humeur voor vele uren oppeppen!

Etiketinformatie Thermo Complete
Bij aanbevolen gebruik voldoende voor ongeveer een anderhalve maand
1 pot = 90 tabletten per 100 g per 2 tabletten - % ADH
Energie 313 kcal (1313kJ) 5,8 kcal (23,8 kJ)
Eiwitten 11,0 g 0,2 g
Koolhydraten 39,6 g 0,72 g
Vetten 4,4 g 0,08 g
Vitamine C 2200 mg 40,0mg 67%

Belangrijkste eigenschappen van de ingrediënten:

 • Citrus Aurantium: Dit kruid wordt ook wel 'bittere of Sevilliaanse sinaasappel' genoemd. In China, waar het veel wordt verbouwd, heet het 'zhi shi'. Citrus Aurantium is een hoog aangeschreven kruid dat al duizenden jaren wordt gebruikt vanwege zijn opwekkende effecten.
 • Yerba Maté: Yerba maté, of kortweg maté is in veel Latijns-Amerikaanse landen de voornaamste drank en net zo populair als koffie in Noord-Amerika en Europa. De Mexicanen gebruiken maté om een versterkende kop thee te zetten. Men kent het als een heuse oppepper!
 • Cafeïne: Thermo Complete combineert de natuurlijke kracht van cafeïne, afkomstig uit vier bronnen: cafeïnepoeder, groene thee, yerba maté en cacaopoeder.
 • Peterselie: De oude Grieken aanbaden het reeds als een heilig kruid. Het staat bekend om zijn heilzame invloed op de bloedcirculatie en verbetert de afvoer van afvalstoffen. Ook is het een belangrijke bron van ijzer en vitamine C.
 • Alfalfa: Dit grasplantje wordt ook wel luzerne genoemd. Het bevat de krachtige antioxidant vitamine C en daarnaast een breed spectrum van andere vitaminen en sporenelementen met een grote voedingswaarde. Tevens heeft het een positieve invloed op de afvoer van giftige afvalstoffen.
 • Zoethoutwortel: Zoethout mocht zich al bij de oude Egyptenaren verheugen in een hoge populariteit. Het heeft een zeer verzachtende uitwerking op het spijsverteringskanaal. Samen met venkelzaad werkt het rustgevend voor het gehele maag-darmstelsel.
 • Groene thee: Hiernaar is veel onderzoek gedaan. Groene thee is rijk aan polyfenolen, voedingsstoffen die zeer sterke antioxidanten blijken te zijn en dus aanvallen van vrije radicalen op onze lichaamscellen onschadelijk maken. Groene thee houdt ons lichaam dan ook sterk, wat altijd belangrijk is, maar zeker tijdens een gewichtsbeheersingsproces. Bevat cafeïne.
 • Cacao-extract: Cacao-extract helpt mensen op dieet dankzij de stemming-verbeterende eigenschappen van chocolade, zonder de extra calorieën.
 • Kaneel: Staat bekend om zijn gunstige stabiliserende invloed op de bloedsuikerspiegel en mede daardoor een nuttige bijdrage aan het in toom houden van honger en snaaizucht.
 • Selderijzaad: Selderijzaad wordt gebruikt voor de zuivering van het bloed en het wordt sinds jaar en dag gegeten na maaltijden. Kruidenexperts beschouwen het als een prima tonicum voor het spijsverteringskanaal en als goed hulpmiddel voor een betere afvoer van opgeslagen afvalstoffen. In combinatie met peterselie-extract vertoont selderij een mild vochtafdrijvend effect. Zulke 'aquaretica' helpen het lichaam om overtollig vocht af te voeren, maar dan zonder de negatieve effecten die men kent van diuretica (urninedrijvende middelen) die vaak ook ten koste gaan van waardevolle mineralen en electrolyten.
 • Venkelzaad: Dit wordt al eeuwenlang ingezet als hulpmiddel bij de gewichtsbeheersing. De oude Grieken gebruikten 't al ! De moderne research heeft aangetoond dat het ook de spijsvertering bevordert.
 • Ascorbinezuur: Een gemakkelijk opgenomen en verteerde vorm van vitamine C. Deze antioxidant wordt op grond van grootschalig wetenschappelijk onderzoek wijd en zijd beschouwd als onmisbaar voor het goed functioneren van vele onderdelen van het menselijk lichaam.

Ander Herbalife product kiezen

Bestel dit product

Contactgegevens:
Herba4All - Voeding en Verzorging voor iedereen!
Mary Posthumus-Wagena
Taling 19, 9843 GH Grijpskerk
Tel: 0594 - 21 31 09 / Mobiel:06 – 20 68 25 42
Email:Email: info@herba4all.nl

Copyrights Shape Care International