Onafhankelijk Herbalife distributeur

Voor afvallen, bijkomen of meer vitaliteit
Home
Wie zijn wij / Contact
Vraag advies aan
Wordt Herbalife distributeur
Waarom afvallen
Waarom Herbalife
Herbalife als gezond ontbijt
Herbalife productinformatie
Bestel Herbalife producten
Herbalife International
Leveringsvoorwaarden
Herbalife shakerecepten
BMI/ Bewegingscalculator
MyCalorieCoach
Producten lichaamsverzorging
Bestel lichaamsverzorging

Herbalife TheeThermojetics Instant Kruidenthee

Calorievrij en verkwikkend

Begint u uw dag graag met een vliegende start ? Waarom verruilt u uw gebruikelijke kop koffie dan niet voor een alternatief met weinig calorieën en slechts eenderde van de hoeveelheid cafeïne ! Deze opwekkende drank is een traktatie op elk moment van de dag. Verkrijgbaar in vier heerlijke smaken: Naturel, Citroen, Perzik en Framboos.

Drinkt u veel koffie
Door te veel koffie krijgt het lichaam een tekort aan essentiële voedingsstoffen en neemt de schade door vrije radicalen toe. De plantaardige ingrediënten dragen ertoe bij dat u zich verkwikt voelt en veel energie heeft. Het is een smakelijk en veel milder alternatief voor koffie, of u hem nu warm of koud drinkt. U kunt een van de vier smaken ook gebruiken als basis voor een hele reeks verkwikkende drankjes.

Drinkt u liever frisdrank dan water

Er zitten gemiddeld zo'n zes suikerklontjes in één blikje frisdrank. Regelmatig een glas water drinken is erg belangrijk voor onze gezondheid. Met de fruitige smaak van onze Herbalife Thermo Kruidenthee geeft u een glas water net dat beetje extra. In twee seconden heeft u zo een alternatief voor al die ongezonde frisdranken. De ingrediënten van deze kruidendrank bevatten bovendien allerlei stoffen die een extra waarde toevoegen aan uw dagelijkse hoeveelheid vocht. Door een kopje Instant Kruidenthee te nemen in plaats van frisdrank of koffie krijgt u ook veel minder schadelijke voedingsstoffen binnen zoals geraffineerde suiker. Bovendien drinkt u zo voldoende water op een dag.

Drinkt u wel voldoende water
Wanneer we niet genoeg water drinken, krijgen we last van allerlei klachten die we in eerste instantie niet associëren met een watertekort in ons lichaam. Water is een van de vijf basiselementen van al het leven op aarde en elke cel van ons lichaam schreeuwt om een constante aanvoer om goed te kunnen functioneren. Door de Instant Kruidenthee te drinken, vergroot u vanzelf de hoeveelheid water die u dagelijks tot u neemt en daarnaast bevat de thee een rijke samenstelling van voedingsstoffen.

Vindt u het moeilijk om al die overtollige calorieën te verbranden
Wanneer we teveel energie tot ons nemen (m.a.w. méér eten dan waar het lichaam behoefte aan heeft), slaan we dit op als lichaamsvet. Herbalife Thermo Kruidenthee drinken en regelmatig bewegen helpt dit voorkomen.

Belangrijkste eigenschappen van de ingrediënten:
Thermojetics Kruidendrank bevat speciaal geselecteerde kruidenextracten.

  • Groene-thee-extract (camellia sinensis) - na uitgebreid onderzoek is aangetoond dat deze thee veel polyphenol antioxidant voedingsstoffen bevat; draagt bij tot een algemeen gevoel van welzijn;
    • Groene thee bevat cafeïne. Over het algemeen bevat een kop thee 33% minder cafeïne dan koffie;
  • Malva-Sylvestrisextract - werkt verzachtend op de spijsvertering;
  • Kardemonextract - helpt bij de spijsvertering;
  • Citroenschilextract - bevat veel bioflavonoïden;
Een kopje bevat slechts 5 (naturel) of 6 (fruitsmaken)calorieën.

Ander Herbalife product kiezen

Bestel dit product

Contactgegevens:
Herba4All - Voeding en Verzorging voor iedereen!
Mary Posthumus-Wagena
Taling 19, 9843 GH Grijpskerk
Tel: 0594 - 21 31 09 / Mobiel:06 – 20 68 25 42
Email:Email: info@herba4all.nl

Copyrights Shape Care International